lördag 30 januari 2010

Lördag och ledig!

Innehållsrik dag idag. Broder sov här inatt så börja dagen med att han väckte mig vid halv 12. Tänkte då att nu får jag fan gå upp, motvilligt var det .. :p
Det första jag gjorde när jag gick upp var att börja städa. Så nu är hela min lägenhet typ klinisk ren .. :) Det är nice!
Åkte sen till Blomsterlandet för att köpa en liten kruka och sen vidare till Pappa.
Pappa skulle fixa min bil lite så medans han gjorde det, så bar jag, Tobbo och Sonja in Pelletspåsar åt farmor och farfar.
Tobbo och jag åkte till min Ann-Marie för att hämta lite grejer. Var meningen att vi bara skulle stanna några minuter men blev lite längre ... :P
Så nu har jag precis kommit hem, har också vart och kört hem Tobbo.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, för ikväll är det fest!
Cissi kommer hit sen med så får jag skjuts av henne :)
VAFAN SKA JAG HA PÅ MIG?!


Nej får sätta igång, massor att göra på väldigt kort tid ... :P

Byebye - Karro

tisdag 26 januari 2010

Dancing with tears in my eyes..

Hemma från jobbet nu.
Blev fan livrädd när jag kom hem, gick i mina egna tankar. Öppnar dörren och där kommer en glad Case. Glömde att Cissi skulle lämna henne .. Haha!

Egentligen är jag skit trött, hade lätt kunnat lägga mig nu men känns onödigt.
Tänkte istället göra lite mat (Spaghetti och köttfärssås), duscha sen gå en runda med Case. Vid åtta så kommer Cissi, då blir det Kaffe! :)

Har nu jobbat 4 dagar, ledig imorgon sen på det igen på torsdag och jobba 6 dagar i rad. Men men, pengar måste jag ha.
Speciellt eftersom jag fick brev från CSN idag. Ska börja betala tillbaka mitt studielån. "/ Inte värst mycket, men ska kolla upp om man inte kan betala in mer än vad man fått räkning på. Vill ju bli av med lånet!


Ååååh jag kan inte komma på hur man lägger upp Youtube klipp här!
När Cissi kommer sen så ska jag be henne hjälpa mig.

http://www.youtube.com/watch?v=wlR-Ayn6k7g&feature=related
Länken till det jag hade tänkt lägga upp här, sjukt bra låt! <3


Nej nu får jag göra något innan jag somnar. Hörs kanske sen!

Byebye - Karro

måndag 25 januari 2010

Innehållsrik dag .. :P

Jag tycker jag är väldigt duktig faktiskt, uppdaterar min blogg ofta nu ju!

Kan ju säga att jag är helt slut idag med.
Började dagen med att jobba och slutade 13.15.
Då bar det av till pappi, han skulle kolla lite på min bil. Så nu är framlampan fixad, fläktarna är fixade med en tillfällig lösning.
Skulle ha fixat backspegeln med, byta bara spegeln eftersom den var spruken. Men hela backspegeln var sönder så måste vänta till pappa har fått tag i en ny .. :(

Men efter det så lånade jag lite pengar av mamma och åkte till Jysk. Där fick jag köpt mig en byrå som jag ska ha i hallen. Velat köpa en jätte länge och nu är det gjort :D

Och ingen kunde hjälpa mig att få upp den så jag släpa fan upp det tunga aset helt själv. Vem fan har sagt att man behöver en karl? ;)

Så nu har jag ätit, och kollat ett Vänner avsnitt.

Ska nu sätta på en film, ta på mig slappekläder och sätta mig och bygga ihop byrån.
Kommer bli skit bra!

Ha en underbar kväll!
Uppdaterar kanske igen ikväll, vet man aldrig ;) Annars blir det efter jobbet imorgon, jobbar då 7 - 16. Sen äntligen en dag ledigt! :D

Byebye - Karro

söndag 24 januari 2010

Helt slut.

Verkligen, sjukt trött nu.
Inte nog med att jag var så jävla trött igår och när jag vaknade så har jag jobbat från 7 - 16.30. Skulle egentligen bara jobbat till 16 men fick vackert ta och jobba över. Visst det är bara en halvtimme extra men den lilla tiden kan göra så jädra mycket. Och inte nog med att jag jobba röven av mig idag. Usch.
Så nu ligger jag här i min sköna soffa och kollar runt lite.

Johanna ska komma snart en snabbis, sen ska jag hoppa in i duschen.
Jag ska inte göra ett skit mer idag!

Eller jo, gotta mig i soffan under ett täcke, kolla film och äta något gott.
Det är mina planer för kvällen.

Och idag är det söndag, så alltså ny vecka imorgon.
Den inleder jag med att jobba på Hembo från 7 till cirka 1. Skönt med ett kort pass. Men sen är det jobb igen på Hembo på tisdag 7 - 16.
Sen äntligen ledig onsdag! :D
Då ska jag, Veronica och Lucas till Gekås och bränna lite pengar .. ;)


Usch har kommit till en sådan period då jag känner mig apatisk. Alltså jag är inte apatisk, det är ju inte direkt att jag ligger hemma och inte orkar göra någonting.
Utan allting går som på rutin. Jag jobbar, sover, äter, pratar med mina vänner och liknande. Men jag orkar liksom inte bry mig.
Jag gör det bara.

Lite svårt att förklara .. "/


Nu ska jag ringa Veronica och snacka lite skit med henne .. <3


Byebye - Karro

lördag 23 januari 2010

Arg? Ja, en aning.

Hemma från jobbet, så otroligt skönt!
Hade lätt kunnat lägga mig och sova nu, inte för att det har varit mycket och jobbigt på jobbet men hur kul är det att jobba så långt pass på en lördag?
Imorgon blir det samma sak, usch har inte lust men pengar måste jag ha :)

Igår så var Andreas här och kolla film. Vi kolla först den nya American Pie filmen, sen såg vi den nya Wallander filmen. Det var kul och mysigt. Han är nice Andreas, riktigt vettig vän :)

Nu ska jag byta om och fräscha upp mig. Sen bär det nog av till Cissi. Har inget bättre för mig så kan lika gärna slappa där än här hemma själv.

Blev så förbannad idag.
Fick ett sms från T. där det står typ "Tack för spottet".
Någon har spottat på hennes bil och hon tror seriöst att det är jag.
Varför i helvete skulle jag göra det?
HATAR när folk anklagar mig för saker jag inte gjort.

Nej nu ska jag försöka glömma det.
Ett gott besked har jag fått idag iaf. Får ut cirka 12500 i lön från Hembo denna månaden, ska även få lite av Lindgården.
Och dem pengarna behövdes verkligen.

Har fått självrisken från att jag krocka i sommar på 2000, sen försäkring på bilen på 1000.
Även räkningar på elen, tvlicensen och hyran och några räkningar till.
Så mycket utgifter så pengarna kommer bra till hands.
Hade även också tänkt att försöka få min tatuering på ryggen ifylld. Och se till att jag får lite stjärnor runt om den som ramar in den. Kommer nog bli nice!


Nej nu får jag sätta igång så jag kommer iväg till min älskade Kombo .. :) <3

Byebye - Karro

fredag 22 januari 2010

Fredagsmys? :P

Fredag igen, och helgen har inget roligt att bjuda på.
Vi kan börja med idag, idag var ju så duktig att istället för att äta frukost direkt när jag vakna så började jag med att städa!
Jag plockade undan allting, diska, dammsög.
Fick även ringt ICA banken och avslutade det gemensamma kontot som han och jag hade. Så kommer få ett eget kort hemskickat :)
Johanna pallra sig hit sen och jag slängde mig i duschen. Slängde i mig lite frukost och jag och Johanna åkte till farmor och farfar för att ta en kopp kaffe med dem och även handla dem.
Och nu är jag hemma igen, Johanna är här med men hon våldgästar min dusch just nu .. ;)
Ska göra lite varma mackor till oss så vi får oss lite mat i magen.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Ska iaf köra Johanna sen till Sandra sen ska jag nog åka till Donken och ta en kaffe. Har folk inget att erbjuda ikväll att göra så åker jag faktiskt om DC, köper med mig en pizza och har en myskväll hemma med mig själv :)

Imorgon är det jobb som gäller, 07.15 - 16.00 och samma sak på söndag med 07.00 - 16.00
Så blir ingen vidare rolig helg för mig.
Måndag och tisdag är det också jobb. Men på onsdag är jag ledig och då tänkte jag kidnappa Veronica och Lucas och dra till Gekås! :)


Nej nu är Johanna färdig i duschen så får göra dem varma mackorna nu ju!

Byebye - Karro

torsdag 21 januari 2010

Hold on.

Nyss hemkommen från en trevlig, slapp men mysig dag som fan hos Cissi ..
Vi har mest typ suttit vid våra datorer, kollat tv och tjötat. Det var NICE som fan. Liksom att bara finnas till. Sånt gillar vi!
Vi fick även kollat på "Min stora grekiska semester", den börja lite konstigt för vi trodde ju att det var fortsättningen på förra filmen. Men det var det inte. Men den var bra i alla fall, det är huvudsaken. :)
Så tack Cissi för en super bra dag/kväll! :) <3


Som vanligt när jag kör bil så tänker jag alldelse för mycket. Lyssnade på massa gammal musik när jag körde hem. Och en sak som jag tänkt på i princip hela dagen, det är hur ont det gör att Andreas typ "glömt" mig. Eller glömt mig har han väl inte gjort, men känns som det. Känns som om han har ersatt mig och allt det vi hade, att det inte betyder något. Jag vet att jag har helt fel, men det är ändå så sjukt jobbigt.
Han har varit i mitt liv i 5 år, vi har nästan pratat varje dag i 5 år, så det är en jävla omställning det här.
Jag vet att han inte är värd mig och hade han kommit idag och velat ha tillbaka mig, så faktiskt rätt tveksamt till att jag hade tagit tillbaka honom. För jag vet innerst inne att hur bra än det är i början så kommer det bli samma gamla vanliga visa, och så vill jag inte ha det.

Så nu ska jag försöka fokusera på framtiden.

Tänkt mycket på det med Au Pair med. Tror jag väntar med det. Just nu har jag det bra här, och känner att jag får skaffa en stabil miljö för mig, innan jag åker iväg någonstans. Och hade varit alldelse för jobbigt att vara borta från Nicole så länge.


Calle och jag diskuterade en sak i helgen. Vi diskutera detta med Andreas. Han sa det att om det inte var Andreas som jag träffade först och blev kär i så hade allt inte blivit som det blivit.
Vet inte riktigt vad han ville komma med det.
Men så klart det inte hade blivit som det blivit. Men om jag nu inte träffat Andreas först, hur hade jag varit som person idag och hur hade mitt liv sett ut?
Det är en riktig tankeställare .. ;)

Jag trivs med den jag är iaf, och det hoppas jag att andra gör också! :)


Nu ska jag snart sova. Ledig imorgon, ska bli gott. Sen är det jobb 4 dagar i rad.
Så imorgon blir det att städa lite här hemma, handla med farmor klockan 14 och försöka klämma in en fika med Veronica under dagen och även umgås lite med familjen. Mamma fråga häromdagen om jag vill komma hem och baka pizza med dem. Så ska ringa henne imorgon och se hur det blir med det .. ;)
Och det är jobb hela helgen så hitta på något speciellt blir det nog inte.


Sova nu, Natti! - Karro

Ny blogg

Ny blogg igen.
Men kände att den andra var så svår att använda och tråkig så bestämde mig för att byta, så denna håller förhoppningsvis ett tag och hoppas på att jag uppdaterar den oftare .. ;)

Är hemma hos Cissi nu. Hon sitter och pratar i telefon och jag försöker få bloggen lite mer personlig men hon ska nog få hjälpa mig lite ..

Har i alla fall jobbat det, dock bara 7.00 - 12.30.. Blev till att åka hem och greja och göra mig iordning, fick även träffat pappa så han tanka min bil.


Trött som fan den senaste tiden, vet inte vad det är. Kanske för jag haft magkatarr (inte kul!) eller så för att det mörkt osv. Hoppas iaf det blir bättre snart.
Ledig imorgon iaf, sen jobb 4 dagar i rad till på tisdag.
Onsdag har jag ledigt och då blir det betala räkningar och även åka till Gekås!


Nej nu ska jag försöka fixa till bloggen! :)


Byebye - Karro